Održan radni sastanak LAG-ova s područja Koprivničko-križevačke županije u prostorijama PORE

KONAČNI ODABIR 54 LAG-A ZA PROVOĐENJE LOKALNIH RAZVOJNIH STRATEGIJA (LRS)
ožujak 7, 2017
Plan objave natječaja za 2017. godinu
ožujak 8, 2017

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i dožupan  Darko Sobota sastali su se sa predstavnicima LAG-a „Prigorje“ , „Podravina“, „Mura-Drava“, „Prigorje-Zagorje“ i „Izvor“, 16. 11. 2016. godine.

Radni sastanak održan je u prostorijama PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a cilj sastanka  bio je koordinacija aktivnosti LAG-ova i predstavljanje projekata koji će se financirati iz sveukupno dobivenih 37 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Predstavnici LAG-ova Branko Gačak iz „Prigorja“, Mihaela Lončar iz „Podravine“, Matija Zamljačanec iz „Izvora“, Mihael Ružić iz LAG-a „Mura-Drava“,  i Kruno Đurec iz LAG-a „Prigorje-Zagorje“ ukratko su predstavili svoje planove i aktivnosti te istaknuli su da su vrlo zadovoljni što su svi prošli na natječajima i dobili sredstva koja će pomoći razvitku ruralnih krajeva. Svi LAG-ovi namjeravaju dobivena sredstva uložiti u razvitak poljoprivrede, revitalizacije ruralnih prostora, poticanja OPG-ova i općenitog poboljšanja kvalitete života stanovnika sela i općina na ovom području. Dogovoreni su redovni mehanizmi razmjene informacija i mogući oblici suradnje, a za termin sljedećeg sastanak određen je 16. siječanj nadolazeće godine.