17. put zaredom, izložbeno-prodajna manifestacija „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“

Dan Zagrebačke županije u Dugom Selu
srpanj 2, 2019
Objavljen jedinstveni Pravilnik o provedbi svih mjera Programa ruralnog razvoja HR i plan natječaja do kraja godine
listopad 2, 2019

Zagrebačka županija i Grad Zagreb i ove godine organiziraju, sedamnaesti put zaredom, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ koja će se održati 19. i 20. listopada 2019. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba koji se žele besplatno predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu da se prijave najkasnije do 1. listopada 2019. godine ispunjavanjem prijavnog obrasca koja se nalazi ovdje.

Ispunjene prijavnice se mogu poslati e-mailom na: g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr, poštom na: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb ili putem faxa na: 01/ 6009-474.

Broj izlagačkih mjesta je ograničen te će se poštivati redoslijed prijave. Inače, Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).